Джамбазки: Що за нелепа идея да се срещнеш с доказан убиец на Никулден?

18:59, 06 дек 19 / Политика 25 5319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки коментира в ефира на bTV срещата между правосъдния министър Данаил Кирилов и австралийския гражданин Джок Полфрийман.

''Напълно неприемлива среща за мен, защото този човек е доказан и признат убиец. Нещо повече, в момента все още има съдебни процедури, които могат да възобновят делото срещу него, могат да отменят решението на една от съдебните инстанции'', заяви Джамбазки.

Джок Полфрийман отиде при правосъдния министър

''Какво ще стане, ако този човек бъде върнат в затвора? А каква е тази дискриминация само Полфрийман? Да изкарат убиеца на Вероника, онзи с брадвата, който уби трима човека, да изкарат този, който уби вашата колега от Русе. Защо само този? Що за дискриминация? Аз съм сигурен, че в затворите могат да намерят далеч по-сериозни професионалисти в убийствата'', коментира още той. 

"Що за нелепа идея да се срещнеш с доказан убиец на Никулден, светъл християнски празник? Това е проява на толкова лош вкус. Какво мислят сега родителите на Андрей Монов? Нелепо решение'', заяви още той.

''Тази завера беше организирана, когато уж случайно го беше срещнал пред Галерията'', коментира още Джамбазки. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама