Самуилов: Благодаря на Борисов за решението относно „Христо Ботев“

13:09, 09 дек 19 / Спорт 25 1233 Topnovini

Президентът и собственик на Ботев Пд Георги Самуилов излезе с изявление относно ситуацията с „Колежа“. Той благодари на премиера на страната Бойко Борисов за решението му стадион „Христо Ботев“ да остане общински и да бъде построен с държавно финансиране, а сегашната концесия да бъде прекратена. 

Борисов: Пари за стадион "Христо Ботев" ще има, но ако е общински

В изявлението си към привържениците на клуба той посочва, че това е най-доброто действие и най-сигурният начин клубът да се върне в своя дом – „Колежа“, съобразно закона.

Решението е изцяло в полза преди всичко на Ботев Пловдив и феновете. То е далновидно и по отношение на развитието на футбола в града и като цяло за българския спорт“, отбелязва той.

„Благодаря на футболистите на Ботев Пловдив и екипа, които стоят зад отбора и показват добри резултати напоследък. Всички те знаят колко важна е вашата подкрепа от трибуните и какъв допълнителен стимул за по-добро представяне ни носи. Оттук нататък помирението в името на Ботев Пловдив и сътрудничеството са ключови за бъдещето на любимия ни отбор!“, добави той.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как ви се отразява седенето вкъщи?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 152 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.