Няколко неща, които жените осъзнават след 40-ата си година

21:40, 10 дек 19 / Любопитно 25 3393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Журналистката от онлайн изданието "Инсайдър" Ивет Мейнс споделя какво е осъзнала, прехвърляйки критичната за почти всяка жена възраст от 40 години. „Не е толкова страшно. Дори мога да кажа, че 40-те са много хубави години“, пише тя в откровен материал, съобщи bTV.

Боите за коса повишават риска от рак на гърдата

Ето до какви изводи е стигнала тя:

Имаш повече време за брака си

Когато си прехвърлил 40-те, децата ти са достатъчно големи, за да нямат нужда от постоянно дундуркане. Нещо повече – те вече си имат собствен социален живот, което освобождава време, за да влееш нова енергия в брака си. Вечерята на свещи отново е възможна.

Тестват хапче срещу бременност, което се взима веднъж месечно

Трябва да се грижиш за родителите си

От една възраст нататък ролите по грижите се разменят. Ако си над 40, най-вероятно родителите ти са в пенсионна възраст. Всеки момент здравето им може да се влоши така, че те да имат все по-голяма нужда от чужда помощ, включително и финансова. Заделяй пари за подобно нещо и най-важното: навесятвай родителите си по-често от класическата схема Великден - Коледа. Ако имаш братя/сестри, направете си приблизителен план, за да се редувате с визитите.

Половин час бързо ходене предпазва мъжете от диабет

Не всяка грешка на децата изисква твоята намеса

Тийнейджърите имат нужда от повече самостоятелност и не е нужно да им се виси над главата. Не забравяй, че твоята майка не те лишава от телевизия и интернет, защото си забравила да пуснеш съдомиялната. Или защото си изпуснала вазата на пода.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама