Оливия Нютън-Джон си получи обратно коженото яке от „Брилянтин“

11:20, 12 дек 19 / Любопитно 25 1954 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Купувачът на черното кожено яке, което Оливия Нютън-Джон носеше във филма "Брилянтин", й го върна и дари сумата, която плати за него на благотворителния търг - 243 000 щатски долара, на раковия й център в Австралия, съобщи Reuters, цитирана от БТА.

"То не трябва да виси в гардероба на някой милиардер, за да се хвали с него в клуба", казва анонимният купувач на Оливия Нютън-Джон във видео, разпространено от "Джулиънс окшънс".

"Шансът да победиш рецидивиращ рак с най-новите терапии е 1000 пъти по-голям от това някой, купил най-известната ти дреха, да ти я върне", уверява купувачът актрисата, връщайки й якето на среща в Калифорния миналата седмица.

Якето и панталоните, които Оливия Нютън-Джон носи за дуета "You Are The One Thаt I Want" с Джон Траволта от филма "Брилянтин" (1978 г.), бяха продадени на различни хора на търга в Бевърли хилс миналия месец за два пъти по-голяма сума от предварителната оценка.

Нютън-Джон организира търга в Бевърли хилс, за да набере средства за раковия си център в Мелбърн. Тя предложи още стотици спомени от дългата си кариера.

През 1992 г. Оливия Нютън-Джон се разболя от рак на гърдата. Миналата година болестта се завърна с тумор в долната част на гръбнака.

Оливия Нютън-Джон има четири награди "Грами", включително и за запис на годината за "I Honestly Love Yоu" от 1974 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама