Важното за теб: Алекс Сърчаджиева - Моят смисъл в живота е София

10:00, 16 дек 19 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 23811 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Актрисата и водеща Александра Сърчаджиева е вторият гост в новата ни видео поредица „Важното за теб с Ники Кънчев“. Алекс е българска актриса, участвала в много театрални постановки, филми и сериали. Водеща е и на редица телевизионни реалити формати.

Каква беше последната календарна година за актрисата? Кое осмисля нейния живот? Намери ли начин да продължи напред? Отговорите на тези и други въпроси вижте във видеото:

 

„Важното за мен е София. Нищо друго не искам. Искам да съм жива и здрава, за да я отгледам. Искам детето ми да е добре, да е щастлива и да имам хората, които са около мен“, сподели Александра.

В началото на тази година Александра Сърчаджиева загуби своя любим Иван Ласкин. Животът й се преобърна, но тя трябваше да продължи напред. Нямаше друг избор.

„Просто животът ми се срина. Край. Както всичко е наред и си създал свой свят, и си живееш  в твоя розов балон,  изведнъж всичко изчезва и ти си на дъното, в нищото. Когато си сам, е много тежко“, разказа тя.

По думите й намира сили и подкрепа в лицето на своята дъщеря София. Тя осмисля живота й. „Стегнала съм се, заради София. Аз нито се оплаквам, нито има за какво да се оплаквам. Човек си минава през някакви неща. Страшни са. Намираш смисъл да продължиш напред. Моят смисъл е София. Това е“, добави Сърчаджиева.

Александра участваше на две сцени тази година: в театъра и в телевизията. Успя да влезе в ролята на актриса и водеща. По думите й е важно да играе в театъра. „Това е нещо, което искам да правя, което ми доставя огромно удоволствие. Аз не го правя за нищо друго, освен че искам да съм на сцената“, коментира тя.

Благодарна е, че е получила  възможността да бъде водеща на предаването „Игри на волята“. „Много се радвам, че това предаване дойде в този момент за мен, защото цяло лято нямах време да мисля за нищо, тъй като снимките бяха всеки Божи ден в продължение на 2 месеца и половина “, добави Алекс.

Снимка: Топновини

Тя сподели също така, че освен Иван и липсва й нейната майка Пепа. Александра разказа и за силната си връзка с големите български актьори, сред които е израснала - Парцалев, Слабаков, Стоянка Мутафова, Калоянчев, Ламбо. Също така тя не скри това, че страда и по загубата на Стефан Данаилов.  "Аз много обичам Ламбо. Много ми е мъчно, ама много. Ламбо е много добър човек, с изключително голямо сърце", разказа тя.

По думите й тя е седяла на една масата с тях й им е  слушала разговорите." Може би това ми е помогнало по някакъв начин да бъда това, което съм. Много го обичам Стефан. За съжаление, колкото и да е странно да звучи, това е животът. Раждаш се, живееш, умираш. Според мен ще минат много, много години, за да имаме такива личности. Това са хора, които са изиграли страхотни роли и в киното, и в театъра, и в телевизионния театър, и предавания са водели като Тодор Колев. Те никога не се взеха на сериозно. Те не казаха: „Ние сме големите звезди“. Напротив. Те бяха големи хора. Майка ми ме научи на това: „За да бъдеш голям артист и голям творец, преди всичко трябва да си голям човек“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама