Бой между шофьори на тролей и автомобил в София

08:30, 16 дек 19 25 2407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шофьор се е нахвърлил с юмруци върху шофьор на автомобил, след като получи удар заради забележка, която направил. За това разказват свидетели. Инцидентът е станал в неделя следобяд в столичния квартал „Гоце Делчев”.

Очевидци на инцидента са подали сигнал на тел. 112. На място са пристигнали екипи на полицията, които обаче са казали, че не могат да направят нищo.

Той ще бъде санкциониран за това, че е напуснал кабината, а не заради нещо друго. Отделно ще има разговор с психолог”, коментира инж. Иво Василев, зам.-директор на "Столичен електротранспорт" пред bTV.

Василев обясни, че два автомобила са извършили неразрешени маневри и попречили на движението на тролейбуса. Едната кола била в непосредствена близост до него и така се създала предпоставка за катастрофа.

По думите на Иво Василев шофьорът на тролея си помислил, че се е стигнало до удар и затова слязъл да провери. След като установил, че такъв не е имало, решил да направи забележка на шофьора на колата, който обаче го напсувал и ударил. Именно тогава шофьорът на тролея отвърнал.

„В този случай полицията не се занимава, защото няма пострадало и виновно лице”, поясни зам.-директорът на "Столичен ектротранспорт". Двамата участници в инцидента не са подали жалби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама