Любо Ганев ще променя управлението на волейбола

15:58, 17 дек 19 / Спорт 25 2379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нужен е нов начин на управление на Българска федерация по волейбол, категоричен е кандидатът за президент на централата Любомир Ганев, съобщи БНР.

"Искаме да променим начина на управление. Трябва да прекратим едноличното взимане на решение, да събираме хората да вдигнат ръка да гласуват. Искаме да спазим закона. Искаме изборно събрание, а кой ще спечели е отделна тема. За това се борим. Клубовете да си кажат волята", коментира Ганев на пресконференция на Инициативния комитет за свикване на извънредно общо събрание на БФВ.

Издигнаха Любо Ганев за президент на волейбола

Вчера бе подадено заявление в Търговския регистър към Агенцията по вписвания за свикване на Извънредно общо събрание, в съответствие с взетото решение на УС на централата на 12.12. 2019 година, като в момента се изкачва становището на Търговския регистър.

"Изборно събрание ще има със сигурност, идеята е да е на 16 януари, но е възможно и да е на по-късна дата", каза още Ганев.

"Дори да има извънредно Изборно общо събрание на 16 януари, най-вероятно то ще бъде обявено за нелегитимно. Лесно може да бъде обявено за такова заради изпуснатите срокове", добави и президентът на „Марица“ (Пловдив) Илия Динков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама