Чарлийз Терон за убийството на баща ѝ

21:00, 21 дек 19 / Любопитно 25 3775 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не са малко звездите, които са преживели доста лоши неща през годините. Такъв пример е Чарлийз Терон, която пред NPR сподели детайли за смъртта на баща си. През 1991 г. бащата на Чарлийз - Чарлз, умира след като майка ѝ - Герда, го застрелва в момент на самозащита. Тогава актрисата е на 15 години и за тази случка със сигурност не се говори лесно.

 

Терон обаче реши да сподели повече подробности около случката, разиграла се преди повече от 25 години. Актрисата казва, че една вечер баща ѝ се е прибрал пиян и с оръжие в ръка. Не след дълго майка и дъщеря се оказват затворени в детската стая с гръб към вратата в опит да я затиснат, за да не влезе Чарлз.

 

В този момент баща ѝ е отстъпил назад и е произвел три изстрела във вратата. Според Терон по чудо нито един от тях не ги е уцелил. Актрисата казва, че майка ѝ е успяла в самозащита да простреля смъртоносно Чарлз. Именно заради това срещу нея не са били повдигнати обвинения в последствие.

 

Чарлийз Терон казва, че не се срамува да говори за тази случка, защото по този начин показва на много хора, жертви на домашно насилие, че не са сами.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама