Елтън Джон: 2019-та е най-успешната ми година

10:45, 28 дек 19 / Любопитно 25 2223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сър Елтън Джон благодари на феновете си, че са направили 2019 г. „най-успешната“ година в кариерата му.

През изминалата година певецът и композитор направи световно турне, като това най-вероятно ще е последният такъв тур преди пенсионирането му.

Във видео съобщение в Instagram, публикувано на Коледа, Елтън пише: „Весела Коледа на всички, и благодаря, че направихте 2019 г. най-успешната година в моята кариера. Леле, на 72 години съм зашеметен".

Авторът на „I`m still standing“ завършва поста си, като подчертава своята признателност към феновете, които го карат да се чувства „щастлив“ всеки път, когато се появи на сцената. „Благодаря ви, защото ме правите щастлив. Билетите за шоуто бяха продавани още в първите часове след пускането им в продажба. Страхотни сте".

През изминалата година музикалната легенда написа и автобиографична книга, в която разказва „истината“ за живота на синове му Закари - на осем години, и Елайджа - на шест години.

„Написването на книгата беше болезнено, но исках моите момчета да я прочетат, когато пораснат, за да не вярват на лъжи", пише още сър Елтън Джон, цитиран от БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама