Принц Хари и Мегън Маркъл регистрират своя фондация

13:55, 29 дек 19 / Свят 25 2061 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцогът и херцогинята на Съсекс - Принц Хари и Мегън Маркъл подадоха документи за регистрация на личната им кралска фондация, съобщи БГНЕС.

Кралската двойка, която има седеммесечен син на име Арчи, основава фондация с търговската марка Sussex Royal The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex още през юни - само ден, след като официално се разграничиха от благотворителната организация, с която работеха заедно с херцога и херцогинята на Кеймбридж - принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Големите обувки на Меган Маркъл – един от модните провали на десетилетието

Запазената търговска марка на Хари и Мегън отскоро се прилага върху широк спектър от артикули, включително печатни материали, дрехи, социални услуги и благотворително набиране на средства.

През юни Бъкингамският дворец обяви, че Кралската фондация ще продължи без участието на херцога и херцогинята на Съсекс. В изявление тогава от Бъкингам съобщиха, че „по-късно през тази година Кралската фондация ще се превърне в главното благотворително средство за набиране на средства и провеждане на благотворителни инициативи за херцога и херцогинята на Кеймбридж“.

Домът на Меган Маркъл в Лос Анджелис отвътре

Междувременно по-рано през 2019 г. принц Хари призна, че той и брат му имат „добри дни и лоши дни“. Хари, който се ожени за съпругата си Мегън в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор през май 2018 г., отхвърли слуховете за разрив с брат си и неговата съпруга Кейт. Тогава той обясни, че "В момента със сигурност с брат ми вървим по различни пътеки, но аз винаги ще бъда там за него, тъй като знам, че той винаги ще бъде до мен".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама