Цвета Караянчева за катастрофата: Такъв момент те отрезвява

18:27, 29 дек 19 / Политика 25 1873 Topnovini
1

„Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че беше през цялото време до мен. Не знам как бих се оправила без него”. Това сподели председателят на НС Цвета Караянчева по Нова телевизия. Тя разказа за катастрофата с нейния кортеж и цивилен автомобил, станала на 15 септември.

Един такъв момент те отрезвява и разбираш, че не си безсмъртен”, коментира Караянчева.

Тя е категорична, че кортежът й никога не кара извън правилата. „Това е нелепа случайност. И най-пострадала бях аз”, разказа председателят на НС. Тя си спомня само, че е чула шофьорът да казва: „Къде отива тази?” и е последвал удар. „Имаше бързата реакция на момчетата, на съпруга ми. Бях с него, той беше леко ударен”, продължи Караянчева.

Прокуратурата разследва катастрофата с Цвета Караянчева

„Много ми се искаше в първите 3-4 дни, след като се възстанових емоционално, да се обадя на семейството и да ги попитам как са. Посъветваха ме да не го правя. Ако бях обикновен депутат или човек, който не се занимава с политика, това щеше да е първото нещо, което да направя. Но ме посъветваха да не го правя, защото може да се приеме като оказване на натиск”, каза Караянчева.

Ще се обадя, ще се срещна с тях, но нека всичко да мине. Върви прокурорска проверка, нека да не даваме хляб на жълтите новини”, каза председателят на НС.

Цвета Караянчева се похвали и с една новина – чака второ внуче. „То ще ми е подаръка за новата година”, призна Караянчева и уточни, че се очаква бебето да се появи на бял свят през април.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.