Очаква ни слънчев петък

07:00, 03 яну 20 25 2099 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес ще бъде слънчево, но в часовете преди обяд на места в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен западен вятър. Максималните температури ще са между 5 и 10 градуса, в София около 7.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максимални температури на въздуха 6 - 7, температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, съобщиха от НИМХ.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра 4-5, на 2000 метра около минус 1 градуса.

В събота от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава, през нощта срещу неделя и ще се вплътни. Минималните температури ще бъдат между минус 5 и 0, а максималните - между 5 и 10 градуса. В неделя ще преобладава облачно време; на места ще превалява, предимно слаб сняг. С умерен и временно силен вятър, отначало от север-северозапад, по-късно - от североизток, ще нахлува студен въздух и температурите ще се понижават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама