Борисов: Подготвят се акции за боклука на още 7 места

13:35, 03 яну 20 / Политика 25 3370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Поздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това не е първото място, където влизат по този начин. Подготвят се акции на поне още седем места". Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на участъка от „Балкански поток“ в Плевенско във връзка с операцията на МВР, проведена вчера, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

9000 тона отпадъци, внесени от Италия, са открити в Плевен

Припомняме, че при акцията бяха запечатани складове, в които се съхранявали 9000 тона нерегламентирани отпадъци. Проверява се дали те са опасни и откъде точно са внесени.

„Всеки, който мисли, че може да прави далавера на гърба на здравето на българските граждани, ще си понесе санкциите“, категоричен бе Борисов.

След акцията в Плевен: Четири служителки на РИОСВ са привикани на разпит

„Винаги съм считал, че има персонална отговорност, има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани, когато издадат един документ, той да е законосъобразен. Ако има хора, които са нарушили закона, тук наблизо е Белене, където да завършат своята кариера. Това е борба с корупцията“, уточни  Борисов във за решението на РИОСВ за съхранение и горене на боклук на плевенската фирма, която не е имала нужния капацитет за подобна дейност. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама