Тръмп към тв водеща: Ела в офиса, да се поцелуваме

13:32, 04 яну 20 / Свят 25 2326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившата телевизионната водеща от Fox Кортни Фрил стана поредната жена, която обвини президента на САЩ Доналд Тръмп, че се е опитал да я сваля преди да заеме поста. Това е част от нейната биографична книга "Тази вечер в 10: Поркане и последните новини", която излиза идната седмица.

"Трябва да минеш през офиса, за да се поцелуваме", казал Тръмп, като я описал като "най-секси парчето на Fox News".

Според 39-годишната Фрил това станало по телефона няколко седмици, след като заявила интереса си да стане член на журито на "Мис САЩ", който по това време се организирал от Тръмп. "Дойде просто ей така, от небитието", обяснява Кортни.

"Отвърнах му - Доналд и двамата сме женени. И той затвори светкавично", пише тя в книгата си.

"Заради това предложение ми беше доста трудно да правя репортажи с каменно лице по време на президнтската му кампания. От вътре бях бясна, когато наричаше жените, които разкриха неговите домогвания лъжкини. Аз напълно им вярвам", допълва тя.

Фрил продължава да работи като журналист, но сега е в KTLA в Лос Анжелис.

Така жените, които описаха палавия нрав на Доналд Тръмп вече станаха около 20. Последна беше Съмър Цервос, консулант на шоуто му "Стажантът", която твърди, че Тръмп я е атакувал в хотелска стая през 2007 г. Цервос първо проговори за това през 2016 г., когато се появи записа на разговор на Тръмп с Били Буш от Access Hollywood, в който описва как и къде обича да опипва жените.

Най-сериозни бяха обвиненията на порнозвездата Сторми Даниелс и Керън Макдугъл.

Белият дом отрече всичко, като обвини жените, че са лъжкини, а самият президент заяви, че повечето от тях не са достатъчно красиви, за да им обърне внимание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама