Каква е детската мечта на Брад Пит?

20:00, 05 яну 20 / Любопитно 25 2202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Звездата от "Имало едно време ... в Холивуд" Брад Пит съобщи, че винаги е искал да бъде рокзвезда, но и призна, че пее ужасно.

Брад Пит стана на 56

Попитан дали има любима песен за караоке, Пит отговаря: "Не. Пея много зле. Животните бягат. Като дете имах мечта да бъда рокзвезда, но не можех нито да пея, нито да свиря на какъвто и да е инструмент, затова се насочих към следващото нещо с голяма слава", пише БГНЕС.

Пит разкрива още, че планира да снима все по-малко фирми, за да може да се отдаде на режисурата и на своите хобита, част от които са скулптура, и озеленяване.

"Обичам да се занимавам с производството на нещо - скулптура, или градина, защото това би означавало далеч по-прост ден за мен", допълва зведата. "Производството просто означава, че не трябва да ставате много рано и да се гримирате ...".

Пит признава, че намира славата си за „задушаваща“. "Не съм виждал лоби бар на хотел от 15 години, защото трябва да вляза и да се кача до стаята си през задния вход на хотела, и да излизам по същия начин", оплака се актьорът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама