Психолог: Президентът кара българите да се чувстват нещастни

10:14, 05 яну 20 25 2202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Политиците по света се опитват да провокират две неща у хората - едното е страхове и недоволства, а другото е надежда. При нас президентът Румен Радев упорито се опитва да накара българите да се чувстват нещастни". Това каза психологът Росен Йорданов в сутрешния блок на bTV по повод новогодишното изявление на държавния глава Румен Радев.

Президентът: Нека напредваме непоколебимо към онази България, в която децата ни ще остават

"Може би това е концепция, която са му задали хората, които стоят ''зад сцената'', но при всички положения президентът пренася една траурност", заяви психологът.

По думите му при новогодишното обръщение на Корнелия Нинова е имало опит за усмивка, за разлика от президента. "Това, което мен ме озадачи, бе интериорът, сякаш се намираше в някакъв задграничен координационен център. Видях една Нинова, която навръх Нова година отново се намира в делова обстановка'', коментира Йорданов.

Цвета Караянчева: Продължаваме покачване на доходите и през 2020 г.

Анализът върху видеообращението на председателят на НС Цвета Караянчева е, че се е говорило за оптимизъм, но и е липсвала усмивката. 'Не знам докога ще продължава тази безумна традиция на българските държавници да ни говорят с този тон, все едно обявяваме война на някого. Уж трябва да говорим за празник, а с този тон... това е контрапродуктивно. Тук се говори за позитивизъм, който не видяхме", допълни експертът.

Росен Йорданов посочи, че хората са най-щастливи, когато се занимават с нещо, заради което не мислят за нищо друго.

,,Правете онова, което обичате и което харесвате'', призова психологът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама