Митко Павлов във "Важното за теб": Не съм си интересен, даже съм си скучен

13:00, 08 ное 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 15883 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев" се превърна в един от най-успешните подкастове в последно време. И това не е случайно, защото събеседниците ни успяха да излязат от популярния си образ, да участват в разговор за съкровените неща- за семейството, приятелите и родината. Редица успели и вдъхновяващи личности се довериха на Ники Кънчев и TOPNOVINI.BG, като ни допуснаха във вътрешния си свят, разказаха ни какво е важното за тях и за какво мечтаят, за което им благодарим.

В трудния период за страната ни, когато слушаме само за протести и корупция, а политическите скандали станаха ежедневие, решихме да ви припомним част от интервютата във „Важното за теб“. Те са ценни, защото са искрени и в тях ценностите, успехът, стойностният живот и истинската журналистика не са само думи.

Радио и телевизионният водещ Димитър Павлов разговаря с Ники Кънчев за това колко е скучен, с какво му се занимава и какво го вдъхновява. 

„Аз не съм си интересен, даже съм си скучен“, смята той и разказва как винаги му се говори сутрин, а лошото е, че това се случва дори, когато не е на работа. „Това е по-кофти за околните“.

Убива ли го ранното ставане? „Не, все още. Горе долу ставаме еднакво с Никола (сина му). На мен просто ми е навик. Ставам в 6:30-7:00 часа". 

Суперзабавен ли е Митко Павлов? „Аз не съм кой знае колко забавен или поне не се имам за такъв. Старая се още… има къде да уча“, казва той.

На въпрос как измисля смешките Димитър Павлов каза: „От информационния поток, който излиза се вадят неща, завъртат се по някакъв начин, или им се сменя гледната точка да са смешки, или си измислям неща“.

Кои са ценностите в живота му? „Здраве, трудолюбие, което трябва да се вмени на хората, защото все повече познати, развиващи бизнес се оплакват, че няма кой да работи. „Мързи ги хората“. Също така и честност“. 

Мързелив ли е? „Не се имам, но понякога – да. Понякога отлагам някои неща за последния момент, ако това е мързел, да-мързелив съм. Мързеше ме да науча английски. Налага ми се в работата да го ползвам. Не го знам перфектно и все още ме мързи да го науча. Това е нещото, за което ме мързи“, призна той.

Кое не харесва у себе си? Не си харесва гласа. „Супер неприятен ми е. Дразня се понякога. Особено в началото ми беше супер неприятно да се слушам“.

Важното за него е здравето. Да са здрави всички, които обича и да може да е с тях.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама