Предложиха работа на Хари и Меган в шоубизнеса

16:20, 09 яну 20 / Любопитно 25 1969 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че се отказват от привилегиите си като членове на кралското семейство и искат да водят независим живот, Великобритания, и не само тя, полудя.

Едва ли някой е очаквал обаче, че двамата ще получат толкова скоростни предложения в помощ на желанието си да бъдат самостоятелни. И то не от кого да е, а точно от представители на ТВ и кино попрището.

Първи реагира известният водещ Анди Коен. Той предложи на херцогинята на Съсекс роля в „Real Housewives of Beverly Hills“.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се отказват от кралските си привилегии

51-годишният водещ е изпълнителен продуцент на поредицата и се пошегува с бившата актриса от „Suits“, че ще бъде добре дошло да се присъедини към риалити шоуто след новината, че тя и съпругът й принц Хари се оттеглят от висшите кралски задължения и ще разделят времето си между Великобритания и Северна Америка.

Той коментира съобщението в Instagram, направено от кралската двойка, с думите: '' Отворена покана за херцогинята да се присъедини към #RHOBH.''

И това не е единственото предложение за работа. Хари и Меган, които имат 8-месечен син Арчи - получиха покана и от „The Daily Show“ да участват всички заедно.

Публикацията беше придружена от импровизирана обява за работа, която гласеше: „ВНИМАНИЕ: Ежедневното шоу с Тревър Ноа търси двама нови служители. Потенциалните кандидати трябва:

- Да говорят безупречен английски

- Да бъдат много добри в махането с ръка

- Да са присъствали на една или повече сватби, в които е имало мечове

- Да са с повече от две години опит като членове на кралско семейство

- Да предоставят всеки замък/имение, които притежават, на разположение за работни партита

"Ако това сте вие, моля, кандидатствайте!".

Междувременно, след като водещият Крис Уидърспун призова продуцентите на „Короната“ да „прескочат няколко десетилетия“, за да се съсредоточат върху Хари и Меган за следващата поредица, режисьорът Ава ДуВерне предложи да се намеси и да помогне.

Ейми Шумър - която на шега се сравни с Меган, когато бяха бременни по едно и също време - също се забавляваше от последните новини.

Тя сподели снимка на съпруга си Крис Фишър, който я бута в инвалидна количка, и написа в Инстаграм: „Крис и аз официално се отказваме от кралските си задължения. Оценяваме вашата подкрепа".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама