Шофьор с 10 прободни рани карал час преди да влезе в болница

17:28, 10 яну 20 / Свят 25 1236 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Белгийски шофьор на автобус бил намушкан 10 пъти с нож, предимно във врата и корема, но продължил да кара още час, преди да бъде настанен в болница в тежко състояние, съобщи прокуратурата в град Антверпен, цитирана от БТА.

Мъжът, който работи в компанията за обществен транспорт "Де Лейн" в Контих, дошъл по-рано за смяната си и използвал времето да изпуши една цигара на волана при отворени врати на автобуса. В този момент отвън нахлул мъж и се втурнал към него. Той извадил някакъв предмет, "вероятно нож", за да му нанесе удари, посочи в комюнике прокуратурата.

Нападателят избягал, а шофьорът, вероятно в състояние на шок, затворил вратите и тръгнал с автобуса по маршрута си до крайната спирка, изминавайки 15-ина километра. Водачът разбрал, че е бил намушкан, едва след като стигнал в автобусното депо. Колегите му незабавно се обадили на спешна помощ.

Антверпенската прокуратура е започнала разследване за опит за убийство, тъй като прободните рани на 58-годишния шофьор е можело да бъдат смъртоносни.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама