Мегън Маркъл ще озвучава анимационни филми

12:10, 11 яну 20 / Любопитно 25 1587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцогинята на Съсекс - Мегън Маркъл, е подписала договор с гиганта Дисни и ще озвучава анимационни филми, съобщава The Times. В замяна на ангажимента си към кинокомпанията, от Дисни са се ангажирали да направят голямо дарение на благотворителна организация, която се занимава със спасяване на слонове.

Бившата актриса, която се отказа от актьорската си кариера през 2017 г., след като се сгоди за британския принц Хари, най-вероятно е подписала договора през ноември.

Новината за сделката, обаче, идва след като двойката наскоро обяви плановете си да се оттегли като членове на Кралското семейство, и да замине на шестседмична почивка в Канада.

Меган Маркъл се върна в Канада

По-рано тази седмица Хари и Мегън пуснаха съвсем нов свой уебсайт, в който обясняват новата политика на ПР на двойката. На сайта е описано и бъдещото развитие и финансиране на техните благотворителни организации. Бъдещото финансиране на двойката категорично забранява субсидиране от Кралския двор под каквато и да е форма, като вместо това те ще печелят пари чрез търговски сделки и благотворителна дейност.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се отказват от кралските си привилегии

На новия сайт на двойката - sussexroyal.com се отбелязва още, че Хари и Меган „ценят способността да печелят професионален доход, което в сегашната монархическа структура във Великобритания им е забранено да правят“, въпреки че те ще запазят имението си във Frogmore Cottage с разрешение на кралицата. Поддръжката на имението се финансира от данъкоплатците и е в размер на около 2 млн. паунда годишно. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама