Японски милиардер си търси спътница за полет до Луната

18:49, 12 яну 20 / Свят 25 1286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Японският милиардер и плейбой Юсаку Маезава обяви конкурс за момичета, които биха искали да го придружат на пътешествие до Луната, а междувременно и да се оженят за него. Маезава публикува ексцентричната обява в своя акаунт в Twitter, предаде БГНЕС.

Бизнесменът определя проекта си в търсене на жена като „сватосване за сериозна връзка“, като в поста си обяснява още, че дългогодишната му мечта е да пътува в Космоса.

„На това специално място - Луната, трябва да се отиде със специален човек. Чрез този проект искам да намеря и партньор в живота. Обявява се конкурс за момичета, които биха искали да извършват дейности с Маезава в полза на хората и обществото", се казва в съобщение на компанията на милиардера.

Дамите, които кандидатстват в конкурса, трябва да бъдат необвързани и неженени, на възраст над 20 години, да бъдат позитивно настроени и весели. Освен това те трябва да са готови сериозно да започнат подготовката за полета. Трябва да имат положителни нагласи в живота си, трябва да могат да изразяват мнението си пред Маезава свободно и да обмислят как в света може да настане мир. Конкурсът ще продължи до 17 януари.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама