Кои са номинираните за наградата „Златна малинка“?

15:20, 13 яну 20 / Любопитно 25 1459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръководството на наградата „Златна малинка 2020“ представи списък на кандидатите за титлата на най-лошо представилите се кинодейци в света.

Сред номинираните за най-лош филм са „Годзила: Кралят на чудовищата“, „Котки“, „Рамбо: Последна кръв“, „На парчета“, „Хелбой“. Звездният актьорски състав не помогна на тези филми да получат висока оценка. Едно от най-големите разочарования е „Рамбо: Последна кръв“. 96% от зрителите го чакаха, но оценката е под средната. 25% от гледалите го са доволни само от присъствието на Силвестър Сталоун във филма.

Сред актьорите, номинирани за най-лош актьор са Матю Макконахи („Фатално затишие“), Джеймс Макавой („На парчета“), Киану Рийвс („Репродукция“), Силвестър Сталоун („Рамбо: Последна кръв“), Дейвид Харбър („Хелбой“).

Както се оказва, холивудските звезди, играли в легендарни филми („Матрицата“, „Роки“), също не са защитени от получаването на тази не много престижна награда. Киану Рийвс няма късмет с рейтинга на филмите си, обикновено той е среден или малко по-висок.

Сред актрисите победителка в тази никак не престижна категория може да бъде Хилари Дъф ("Призраците на Шарън Тейт"), Мила Йовович ("Хелбой"), Деми Мур ("Корпоративни животни"), Ан Хатауей („Фатално затишие“), Франческа Хейуорд („Котки“). Красотата и безупречната фигура на актрисите в този случай са безсилни.

Списъкът за номинациите за най-лош режисьор включва 10 творци. Сред тях са Ейдриян Грюнберг („Рамбо: Последната кръв“), Майкъл Дохърти („Годзила: Кралят на чудовищата“), Нийл Маршал („Хелбой“), Том Хупър („Котки“), М. Найт Шямалан ("На парчета“).

Обвиненията не са само за актьорите и режисьора. Част от позора отива и при сценаристите. Сред тях са тези на „Годзила“, „Котки“, „Рамбо“, „На парчета“, „Хелбой“ и др. Над някои от сценариите са работили двама или трима човека.

През 2020 г. ще се проведе 40-тото награждаване на тези, които имат съмнителни постижения в киното. Церемонията ще се състои на 8 февруари. Това ще се случи според традицията в деня преди началото на „Оскарите“. Наградата „Златна малинка“ е създадена през 1981 г. от американеца Джон Уилсън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама