Ревизоро: Не изгарям от желание да съм министър

16:25, 14 яну 20 / Политика 25 1685 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не искам да има напрежение, искам мандатът да се изкара до край. Очевидно трябва да се плати много скъпа цена. Очевидно всички са решили, че аз трябва да я платя. Не изгарям от желание, но ако някоя работа трябва да се свърши, ще я свърша. Това коментира Емил Димитров- Ревизоро от ВМРО в отговор на въпрос защо се е съгласил да бъде номиниран за нов екоминистър след оставката и ареста на Нено Димов, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Не съм жертва“, заяви той.

Ревизоро сяда в стола на Нено Димов

Попитан ще се справи ли с ресора, Димитров посочи: „Имам програма до 2070 година, първото полугодие. За второто събирам идеи, чакам ги от вас. Още не съм избран вие вече ме питате какво мисля и какво не мисля. Не съм избран, вие говорите за нероден Петко“.

В отговор на питане какъв е коментарът му по повод оставката и задържането на Нено Димов, Ревизоро заяви: „Първата ми работа е да се разведа със жена ми, с която живея заедно от 20 години. След това да си приключа всички сметки и да ги подаря на децата, за да не дойде някой утре и нещо останало от дядо им да им вземат. Когато съм с карта с 1000 лева в джоба ще отида в министерството. За да е сигурно, че като ме задържат утре няма да има какво да вземат поне на децата“.

Трябва да се запозная със ситуацията в Перник. Да видя източен ли е язовирът, не е ли. Тече ли 60% в града, не тече ли. Това от вчера ли е или от 100 години. Защо през цялото време е текло, а сега водата липсва. Ако не даваме вода на бизнеса, това означава ли, че трябва да отиде в чужбина. Ако даваме вода отиваш в затвора, ако не даваме хората остават без работа. Единия ден казват искаме вода, на другия ще кажат искаме парно, на третия искаме работа“, посочи Емил Димитров.

Ако дадеш вода на завода си затворник- така ли излиза“, попита той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама