Миро във "Важното за теб": Където съм минал съм срещнал любов

13:00, 31 окт 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 15026 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев" се превърна в един от най-успешните подкастове в последно време. И това не е случайно, защото събеседниците ни успяха да излязат от популярния си образ, да участват в разговор за съкровените неща- за семейството, приятелите и родината. Редица успели и вдъхновяващи личности се довериха на Ники Кънчев и TOPNOVINI.BG, като ни допуснаха във вътрешния си свят, разказаха ни какво е важното за тях и за какво мечтаят, за което им благодарим.

В трудния период за страната ни, когато слушаме само за протести и корупция, а политическите скандали станаха ежедневие, решихме да ви припомним част от интервютата във „Важното за теб“. Те са ценни, защото са искрени и в тях ценностите, успехът, стойностният живот и истинската журналистика не са само думи.

Ники Кънчев разговаря с Миро, певец, композитор и продуцент. Във видеото вижте какво сподели Миро за връзката си с Бог, музиката и кои са най-големите битки в живота му. 

Важното за Миро е любовта. „Противоположното чувство на любовта със сигурност не е омраза, знам, че е безразличието. Не знам огорчението или безразличието са по-страшни. Когато си огорчен продължаваш да имаш болка към някой човек“. 

Наказвали ли са го с безразличие? „Където съм минал съм срещнал любов. Когато си тръгва човек остава липса след себе си. Не съм преднамерено добър човек. Така съм създаден да бъда. Може би леко наивен. Порастването при мен отне доста повече време“, сподели той.

Миро е обещан на Господ. Когато е бил малък любимото му питие е било бира. „И в търсене на бира, откривам една бутилчица. Отварям я и я изпивам, а в нея се оказва, че има съвсем различно вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в състояние да си отида от този свят, а лекарите от спешното отделение не са давали кой знае каква надежда на майка ми, при което тя като атеист започва да казва: „Ако има Господ, спаси детето ми, давам ти първородния си син“.

Миро казва, че не е търсил съзнателно Бог. Обещанието на майка му е било много силно. „В момента в който съм оцелял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм различен“. Всяка сутрин казва молитвата и благодари, че е тук и сега. Това е част от дисциплината му, както и да ходи да тренира.

Разкри, че голяма част от песните му са родени от болка във време, в което не е имал кой знае какви спомени, защото е пиел много - ежедневно, ежечасно, по всяко време, но не му е личало.

„Бях сключил споразумение с алкохола“, коментира той и разказа как след спирането на алкохола е трябвало да се запознае с личността която е.

„Работата е чисто благословение – зависи как е възприемаш“, каза още Миро и допълни, че ще спре да се занимава с музика- ако Господ поиска. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама