Ревизоро притеснен от вота на недоверие

09:30, 16 яну 20 / Политика 25 1535 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

БСП ще внесе вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“ заради политиките по околната среда и водите. Днес левицата започва консултациите с останалите парламентарни групи. Тази седмица ще мине в консултации, а на 20 януари червените ще внесат вота официално.

На новия екоминистър Емил Димитров- Ревизоро ще му се наложи да защитава свършеното и да предлага варианти за разрешаване на водната криза. „Вотът на недоверие ме притеснява. Първи работен ден ми е, а ще се окаже, че трябва да участвам“, коментира той пред журналисти в парламента.

Ревизоро: Няма да съм метла в екоминистерството (ОБНОВЕНА)

Като министър вече е дал и първото си нареждане, информирал се е и за случващото се в МОСВ. Изпратил е хора на проверки в депата в страната.

Знам по въпроса за Перник, но най- добре знае премиерът и той трябва да го обяви. Има варианти и той трябва да избере кой е най- добрият“, посочи Емил Димитров и уточни, че задачата му е била да види какви финансови средства могат да се заделят за Перник. „Изготвил съм справка и днес трябва да докладвам на Борисов“, обяви Ревизоро.

Той беше категоричен, че ще обиколи всички язовири, за да информира своевременно Борисов къде какви са проблемите.

Министерството, което от вчера ръководя, е осигурило достатъчно много пари за ВиК сектора. Асоциации, служби не се ангажират да ги усвояват. Защо са пропуснали пари от Европа, които са осигурени“, каза още той.

Акцент на деня: Ревизоро, Язовиро и водната криза

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама