Явор Нотев: Няма да подкрепя вота на недоверие на БСП

19:35, 20 яну 20 / Политика 25 1451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Аз няма да подкрепя БСП, защото имам съвсем състоятелни аргументирани виждания по повод на това какво е бъдещето на парламента, какво е бъдещето на управлението на страната, в случай че вотът е подкрепен. Това каза депутатът от "Атака" Явор Нотев в студиото на "Още от деня".

Ако отидем към варианта, който БСП представиха - служебно правителство, защото те отказват предварително да се ангажират със съставянето на правителството в рамките на този парламент, и след служебното правителство - избори, така че хоризонтът за тези упражнения отива до края на зимата. Аз лично смятам, че това е твърде рисков ход за страната, коментира той.

Акцент на деня: Червените атакуват

Нотев обясни, че срещата с представителите на БСП не се е състояла по причината, че "организирането на тази среща колегите от БСП видяха като една покана към неравнопоставен партньор".

"Бихме искали да знаем как ще управлява БСП оттук нататък и дали идеята към партия "Атака", към проблемите на партия "Атака" и отношението към програмата на партия "Атака" ще се сведе отново до това да се плагиатства от тази програма тогава, когато е удобно и когато е популярно да бъде заявена една позиция, но не докрай подкрепена". каза още той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама