Ученичка продава домашните си любимци, за да помогне на болно дете

20:36, 20 яну 20 25 2042 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Второкласничка от ОУ "Пенчо Славейков" в Димитровград продава домашните си любимци и ще дари парите за 7-годишната си съгражданка Михаела Ангелова, която се нуждае от скъпо лечение. Това съобщиха организаторите на кампанията "Бъдеще за Михаела", в която се набират средства за необходимата имунотерапия за детето, цитирани от БТА.

9-годишната Ана-Мария прочела в социална мрежа за акцията и решила да се раздели с хамстерите Пипа и Пухи, които получила като подарък за първия учебен ден. Домашните любимци щели да бъдат обявени на търг във Facebook.

"Видя постовете в групата, сподели ми, че няма достатъчно нови хубави играчки, които да обяви на търг там и иска да продаде хамстерите си, за да помогне на момиченцето", разказва майка й Радомира Господинова пред Haskovo.info.

Ана-Мария се грижи за хамстерите вече половин година. Споделя, че обича много домашните си любимци, но е готова да се раздели с тях, за да помогне на момиченцето Михаела. "Пожелавам й да оздравява, искам да се запознаем и да си играем заедно", споделя още Ана-Мария.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама