Привържениците на „Левски": Има намеса на държавата в управлението на клуба

08:59, 21 яну 20 25 1481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ние сме привърженици на "Левски", а не лобисти на "Националната лотария". Това заяви председателят на НКП на "Левски" Степан Хиндлиян. Той допълни, че от Тодор Батков насам „сините" са се превърнали в заложник на тежки бизнес интереси.

Припомняме, че в края на миналата седмица феновете на Левски се срещнаха със собственика Васил Божков, който ги помоли да поискат среща с премиера Бойко Борисов заради бъдещето на клуба. Хиндлиян изрази позицията на запалянковците по казуса с предложението за национализиране на лотарията, която е основният спонсор на "Левски".

Феновете на "Левски" искат среща с Бойко Борисов

„Искаме среща с Борисов не защото Божков ни е посъветвал, а водени от идеята, че в последните години има намеса на държавата в управлението на "Левски". Най-вече от това как се предава собствеността на клуба", заяви Хиндлиян по bTV.

Кирил Домусчиев: Васил Божков никога не ме е заплашвал

„Ако тези 50 милиона лева, които визира министър Кралев, ще оправят спорта, въпросът е защо не се одържавява бизнесът на собственика на "Литекс", който играе в София, или на "Лудогорец" г-н Домусчиев. От тези 50 милиона може да стане един стадион „Българска армия" например. Не би било лицеприятна гледка, ако хиляди фенове на "Левски" излязат да протестират по улиците", каза още Хиндлиян.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама