Кои са най-чаканите светски сватби през тази година

20:00, 22 яну 20 / Любопитно 25 2425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кои са най-чаканите сватби през настоящата година? Ето някои звезди, които през 2020 ще си кажат "Да" на бляскави церемонии, предава БГНЕС.

Принцеса Беатрис и Едуардо Моци

сн.: ЕПА/БГНЕС

Последната неомъжена внучка на Елизабет II, принцеса Беатрис, през 2020 г. ще загуби статута си на сгодена дама. Годежът с италианския милионер Едоардо Моци гръмна миналата есен. Следващото бляскаво събитие трябваше да бъде отразявано от всички британски медии - беше планирана пищна церемония в съответствие с всички канони на истинските кралски сватби.

Заради скандала, който избухна около бащата на беатрис – принц Андрю церемонията беше отложена. Сега на сватбата няма да бъдат допускани журналисти и публика. И всичко това се случи, защото принц Андрю беше обвинен в сексуален тормоз. По-късният му опит да се оправдае публично го направи да изглежда още по-голям измамник в очите на обикновените британци и в крайна сметка той напълно се отказа от кралските си задължения през ноември 2019 г.

Сватбата на Беатрис се очаква да бъде през пролетта.

Ема Стоун и Дейв МакКъри

сн.: ЕПА/БГНЕС

В началото на новата година холивудската актриса Ема Стоун отговори с „да“ на предложението на любимия си - режисьорът на вечерното шоу на SNL Дейв МакКъри. Мъжът подари на булката си елегантен годежен пръстен, декориран с барокови перли, заобиколен от диаманти и се похвали с щастливо селфи в Инстаграм.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

сн.: ЕПА/БГНЕС

През миналия март баскетболистът Алекс Родригес направи предложение на певицата и актриса Дженифър Лопес по време на романтична разходка край океана. Джей Ло се съгласи и след завръщането си у дома двойката вдигна пищно годежно парти за роднини и приятели.

Сватбата беше планирана за края на 2019 г., но поради натоварените си програми Дженифър и Алекс отложиха тържеството. За да планират сватбата във всичките ѝ подробности, двойката реши да отложи събитието, а през тази година феновете най-накрая ще видят Лопес в бяла сватбена рокля.

Скарлет Йохансон и Колин Джост

сн.: ЕПА/БГНЕС

Всички мъже по света са готови да паднат в краката на актрисата Скарлет Йохансон и тя избира най-доброто. Първият й съпруг беше колегата й Райън Рейнолдс, вторият - журналистът Ромен Дориак. И сега идва ред на третия й бъдещ съпруг - комикът Колин Джост.

Скарлет и Колин се запознават преди 10 години на снимачната площадка на „Saturday Night Live”, но не тогава не придават голямо значение на срещата си. Вторият път те се срещат през 2017 г. и веднага се влюбват един в друг. Йохансон се разведе с втория си съпруг, пое попечителството над двегодишната си дъщеря и се отдаде на връзката. През май 2019 г. Скарлет заяви, че любимият й е предложил и тя очевидно се е съгласила, така че сватбата ще бъде през 2020 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама