Привържениците на „Левски": Има настроения за протести, това зависи от срещата с премиера

21:55, 22 яну 20 / Общество 25 2269 Topnovini

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян прогнозира, че може да има протести, ако се окаже, че бъдещето на „сините” е поставено под въпрос.

Васил Божков: Ако одържавят лотарията, напускам Левски

Той заяви, че привържениците на клуба ще решат какво да правят в зависимост от развръзката на насрочената за петък среща с министър-председателя Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

"Не бих казал, че има нещо ново. Чуха се нови мнения, които не бяха изразени преди това. В петък ще има среща с премиера и там ще се поставят въпроси от фенска страна, но и също така ще бъде информирано какво смята левскарската общност по въпроса", коментира Хиндлиян.

Привържениците на „Левски": Има намеса на държавата в управлението на клуба

"Истината е, че преди изказването на Кралев, което разгневи нас, феновете е, че искахме да направим среща с премиера, а той съдейства за нея. Първо трябва да чуем дали ще мине този закон. Когато чуем това становище, имаме решения какво да правим. Решенията са няколко и зависи от срещата в петък. Тогава ще си говорим отново. В петък има среща с премиера, от която се очакват резултати. В зависимост от тези резултати, ще вземем мерки. Имаме много фракции, фенклубове, организации. Един може да протестира във фейсбук, друг може на улицата, трети пред блока вкъщи. Не мога да кажа подобно нещо. Има настроения за протести, но под каква форма ще бъдат, е въпрос на време да видим”, заяви Хиндлиян след срещата на ръководството с феновете.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

За или против сте да бъде създаден Икономически кризисен щаб?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 49 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.