Ново предизвикателство покори социалните мрежи

16:47, 24 яну 20 / Любопитно 25 2538 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Ново предизвикателство покори социалните мрежи. След като потребителите от цял свят разпалено споделяха видеа как се поливат с ледена вода, как отварят капачките на бутилки по нестандартен начин и как са изглеждали преди 10 години, сега е ред на новия хит в интернет #DollyPartonChallenge.

Американската кънтри певица, китаристка, композиторка, телевизионна и киноактриса Доли Партън (Dolly Parton) даде начало на новата сензация в социалната мрежа Instagram.

Тя предизвика интернет потребителите с публикация, в която разкри различните си образи в отделните социални мрежи: делови - в мрежата за бизнес контакти LinkedIn, ежедневен - във Facebook, артистичен в Instagram и предизвикателен - в сайта за запознанства Tinder.

Към колажа Партън е написала закачливия текст: "Намерете си жена, която може всичко това".

Примерът ѝ веднага беше последван от други знаменитости, които се включиха в играта, добила известност като #DollyPartonChallenge. Те с радост и чувство за хумор разкриха различните превъплащения, в които влизат ежедневно.

В предизвикателството се включиха и по-нетрадиционни участници като обитателите на зоопарка в Нейпълс и щатският аквариум в Тексас. 

Свои артистични интерпретации по темата споделиха дори някои музеи и галерии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама