А1 демонстрира иновативния Huawei Mate 30 Prо в своя магазин в Mall of Sofia

10:57, 29 яну 20 25 2372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

А1 започва предлагането на най-новия представител на Mate серията на Huawei – Mate 30 Pro, в комплект с безжичните слушалки с интелигентно шумоподтискане FreeBuds 3. Устройството беше представено от китайския технологичен гигант през есента на 2019 година и веднага привлече вниманието на любителите на високите технологии с редица иновативни решения, съобщиха от А1.

А1 ще предлага революционния Motorola razr - първият смартфон със сгъваем дисплей и eSIM на пазара

Първото нещо, което прави впечатление във външния вид на смартфона, е нетрадиционният дизайн на камерата. Четворната Leica камера, позиционирана на гърба на устройството, впечатлява не само с формата си, но и с възможностите за прецизно засичане на разстоянието и правене на снимки дори в условия на ограничена осветеност. Модернизираните функции АI HDR+ и AI сегментиране позволяват на софтуера на камерата да анализира изображението и да го сегментира в различни части. Така потребителите с лекота получават баланс в светлината, цвета и контраста.

Дисплеят на устройството прави впечатление заради преливащата си форма, която обхваща и страничните части на устройството. Това технологично решение не е създадено само за визуален ефект, а има и чисто практически ползи. Заобленото стъкло с изключителна извивка от 88 градуса осигурява естествено докосване и задържане в дланта на ръката. Освен това, от страничната част на дисплея могат да се управляват редица функции на устройството.

A1 стартира 5G мрежа в Австрия

Това, което остава скрито от потребителите вътре в устройството, е не по-малко важно за работата на Huawei Mate 30 Pro. Процесорът Kirin 990 постига значително подобрение в

цялостната производителност и енергийната ефективност на смартфона. Той е създаден на нов принцип в процесорната архитектура - Big-Core плюс Tiny-Core NPU. „Големите“ и „малките“ ядра изпълняват различни задачи, според изискванията за натовареност, необходими за съответния процес. Оптималната работа на процесора е важна и за издръжливостта на батерията. Със своите 4500 mAh, Huawei Mate 30 Pro e сред най-мощните в портфолиото от устройства на А1. Освен с интелигентна система за разпределение на натоварването, устройството може да се похвали и с функция за бързо зареждане, както и с възможност за обратно зареждане на други устройства, 3 пъти по-бързо от това при Mate 20 Pro.

А1 започва продажбите на новия Huawei P smart Pro

Това е първото устройство на Huawei, което идва с Android 10, но без така наречените Google Mobile Services (GMS) – инструменти на Google, които са част от обичайната инсталация на операционната система. Това ще даде възможност на потребителите да се запознаят с новата Huawei AppGallery – собствен магазин за приложения, разработен от компанията, който бързо и постоянно се обогатява с все повече глобални и локални приложения. Mate 30 Pro е поредното доказателство, че Huawei ще продължава самостоятелно по пътя си в разработването на нова модерна екосистема от интелигентни устройства и услуги.

Huawei Мате 30 Pro се предлага от А1 в комплект с FreeBuds 3 на цени от 56,99 лв. месечно на изплащане, в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Любителите на мобилните технологии могат да се запознаят с устройството на специалния щанд в магазина на А1 в Mall of Sofia, на столичния булевард „Александър Стамболийски“ 101.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама