Найденов: Божков е в черния списък на САЩ и ЕС

08:45, 31 яну 20 25 3060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Васил Божков е най-големият сериен изнасилвач в държавата, включително на непълнолетни. Това каза пред bTV Цветомир Найденов, който е съдружник с Божков в Еврофутбол от 1992-1993 г. Той заяви, че Божков напълно контролира Комисията по хазарта и единственото нещо, което му е в главата е да бъде пълен монополист.

„След като ни заплаши на 12 юни 2019 г. с убийство мен и брат ми, решихме, че така повече не може. Първото нещо, което направихме, беше да си гарантираме сигурността – на нас, децата и баща ни“, разказа Найденов. Той призова разследващите да си зададат въпроса за атентата срещу Манол Велев, когато вътрешен министър беше Румен Петков.

Цветомир Найденов: Комисията по хазарта е купена от 20 години

Бизнесменът заяви още, че от 15 дни се извършва „петата по мощ в историята на интернет кибератака срещу Ефбет“. „Знаете ли кой е шеф в ГДБОП на звеното за киберпрестъпност? Явор Колев. Същият е член на Комисията по хазарта от 20 години. Ще си помисля дали там да подам сигнал. Това съм го направил в Специализираната прокуратура“, отбеляза той.

По отношение на това, къде се намира Васил Божков, той заяви следното: „Когато ви каже на Балканите, значи е на Филипините. Когато ви каже, че е на половин час, значи се намира на 10 часа разстояние“.

Последният полет на частния самолет на Васил Божков е бил София-Дубай

Васил Божков е в черния списък на САЩ и ЕС и той не може да работи там. Поканете американския посланик и Иван Костов, за да ви разкажат“, каза той.

"Левски" заплашен с отнемане на точки

Цветомир Найденов, заяви, че е готов отново да влезе в ролята на генерален спонсор на "Левски". Условието е от стадион "Георги Аспарухов" да си тръгне досегашният такъв - фирма, свързана с обявения за издирване бизнесмен Васил Божков.

"Васил Божков го прави от 19 февруари 2019 г., докато ние сме от години. Ако в "Левски" се махне сегашният спонсор, ние ще се върнем като генерален спонсор. Бяхме генерален спонсор 1 година преди Божков, а пък спонсор - 6 години преди това. Давали сме на 1,2 милиона на година", заяви той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама