Мъж твърди, че е незаконен син на принц Чарлз и Камила

18:40, 31 яну 20 / Любопитно 25 2519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

53-годишен мъж твърди, че е незаконен син на принц Чарлз и съпругата му Камила. Саймън Доранте възнамерява да се изправи пред съда, за да получи ДНК тест от британския престолонаследник и да докаже твърденията си, пише „Daily mail”, цитиран от Нова телевизия. 

Мъжът е роден във Великобритания през 1966 година, oсиновен е като бебе. По това време Чарлз е на 17, а Камила на 18 години. Смята се, че тогава са започнали по-близките им отношения. Саймън заминава в Австралия с родителите си и остава да живее там.

Саймън твърди, че баба му и дядо му са работили в кралския двор като готвачка и градинар. Именно те след време му разкрили чий син е. 

„Знам, че звучи невероятно, но всички факти съвпадат. Дори физически приличам на Чарлз и на Камила”, заявява Доранте.

Той твърди, че принцеса Даяна е разбрала за раждането му и е щяла да разкрие за него пред света. Според Саймън именно заради това някой е поръчал убийството ѝ през 1997 г., инсценирайки автомобилна катастрофа.

Саймън Доранте е подал документи в съда преди Коледа, но според него заради Мекзит не му е било обърнато внимание от кралския двор. От кралското семейство засега не коментират твърденията на мъжа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама