Ултраси даряват средствата си за хореография, за да платят задължения към НАП

16:55, 11 фев 20 25 2069 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Феновете на "Левски" се отказват от хореографията за дербито с ЦСКА в събота. Привържениците на "сините" са взели решение всички събрани средства за хореография да бъдат дарени за погасяване на задълженията на клуба към НАП.

"Левски" трябва да плати 143 хил. лв. към НАП до края на месеца. Вчера изпълнителният директор на столичния гранд Павел Колев обяви, че в сметката на клуба има само 200 000 лв., които няма да стигнат дори за заплатите на футболистите.

"Уважаеми левскари, по решение на Националния клуб на привържениците на "Левски" всички събрани средства за подготвяната хореография за домакинския мач в събота, 15.02, ще бъдат дарени за погасяване задълженията на клуба към НАП.

Поместваме официалното съобщение на организираните привърженици:

"Левскари, клубът ни е изправен до стената. Не за първи пъти в историята. И както историята доказва, ние никога не сме го оставяли сам!!!

В събота хореография няма да има! Всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба, за да може да се посрещне крайно необходимото плащане на 143 хил. лв. по споразумението с НАП!

Напомняме, че ако пропуснем и едно плащане, то споразумението отпада и всичките задължения стават моментално изискуеми!

Но това не е всичко!

По време на мача ще минават урни, в които ще събираме средства за същата кауза. Призоваваме всички да дойдат на стадиона и да дарят в урните, за да можем да спасим клуба си!

От нас зависи "Левски" да го има и утре!!!", гласи съобщението в сайта на "сините".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама