А1 ще зарадва почитателитe на изискания стил и високите технологии със Samsung Galaxy Z Flip

11:02, 13 фев 20 25 1548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

А1 ще започне продажбите на Samsung Galaxy Z Flip в онлайн магазина А1.bg от 21 февруари на цена 99,99 лева на месец с план A1 ONE Unlimited 5XL. Последната иновация при сгъваемите телефони - Samsung Galaxy Z Flip, съчетава лукс, иновативен дизайн, нови функции на камерата и обещава неповторимо потребителско изживяване, съобщиха от компанията.

А1 продължава да расте за четвърта поредна година по всички основни показатели

Samsung Galaxy Z Flip очарова с дизайна си и има всички предпоставки да се превърне в един от предпочитаните технологични аксесоари за привържениците на изискания стил. Сгъваемият смартфон дава най-доброто от двата свята – красотата на миниатюрно бижу и богатството от високотехнологични функционалности на бизнес телефоните.

Това, което привлича погледите на първо място, е компактният размер в сгънато състояние, който прави смартфона изключително удобен да се побере в джоб, или в кокетна дамска чанта. За това допринася и фактът, че тежи само 183 грама. Възможност за приемане на обаждания и известия от основните приложения са достъпни и в сгънато състояние, благодарение на удобния външен дисплей с диагонал 1,1 инча.

А1 пуска смартфони и смарт часовници с до 70% намаление в кампанията "Влюбени в отстъпките"

Сгъването става чрез специална панта, която позволява на Samsung Galaxy Z Flip да стои самостоятелно отворен под различен ъгъл. За атрактивния външен вид на смартфона допринасят също и оригиналните премиум цветове, в които се предлага - огледално черно и огледално лилаво. В този модел Samsung въвежда и Ultra Thin Glass, от който е изработен дисплеят, гърбът е от Gorilla Glass 6, а камерите от Gorilla Glass 3. Важно е да се отбележи, че моделът е с по-малка вдлъбнатина между дисплеите в сравнение с устройства, използващи протектор от полиамид, а специални почистващи влакна предотвратяват навлизането на прах и частици в пантите и под дисплея.

Размерът на INFINITY FLEX дисплея в разгънато състояние е 6,7 инча, което прави Samsung Galaxy Z Flip подходящ за гледане както на видео съдържание, така и на бизнес презентации. Той предлага нов начин на работа в многозадачен режим, като позволява дисплеят да се раздели на два по-малки - 4-инчови дисплея чрез Multi Active Window tray.

А1 пуска в продажба Samsung Galaxy S10 Lite и Samsung Galaxy Note10 Lite

Потребителският интерфейс е специално създаден за сгъваем телефон. Моделът разполага с hands-free камера, която прави снимането на селфита и записването на видеа за влогове доста по-лесно и приятно. Не е за пренебрегване и фактът, че за снимки в нощен режим не е необходим трипод, а динамичните ефекти на режима Хиперлапс внасят живот в нощните видеоклипове. Смартфонът предлага Hands-free видео обаждания с оптимизирано потребителско изживяване. Hands-free камерата помага и за бързо снимане на селфита, а това може да стане във високо качество дори при затворен телефон Samsung Galaxy Z Flip е с мощен 7 nm процесор Snapdragon 855+, оперативна памет от 8 GB и 256 GB пространство за съхранение. Батерията е с капацитет 3300 mAh и издържа 24 часа без презареждане.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама