Съсед се оплака от шофьора на правосъдния министър

12:45, 14 фев 20 / Политика 25 3208 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Правосъдният министър Данаил Кирилов реагира на оплакване във Facebook, че шофьорът му се държи грубо със съседите и паркира на тротоара.

Тодор Стоянов написа: "Простакът дори има наглостта, ако си на тротоара да ти свирка и да те кара да слезеш на улицата, за да паркира. Когато влезеш в пререкание с него, че това е абсурдно, че е тротоар и не му е там мястото, това просто шофьорче започва да заплашва/ знаеш ли кой съм аз и прочие". 

В отговор Данаил Кирилов се извини. „Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени. Досега съм ползвал служебен автомобил изключително ограничено, но сега заявявам, че такъв автомобил повече няма да влиза, спира, престоява в квартала, в който живея“, заяви министърът.

Обърнахме се към НСО за коментар по случая. От службата поднесоха своите искрени извинения на живущите в района за евентуално причинени неудобства. "Уверяваме, че подобно поведение няма да бъде толерирано от ръководството и на водача ще бъде отправена строга забележка", заявиха от НСО. 

Малко след като публикувахме материала, постът в социалната мрежа беше изтрит. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама