Борисов впечатли с учтивост в Мюнхен

13:06, 14 фев 20 / Политика 25 2499 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Мюнхен за участие в традиционната Конференция по сигурността в немския град. На летището българският премиер Борисов бе посрещнат от екип на Youtube канала на конференцията, който осигурява цялостна информация за участието на европейските и световни лидери в събитието, съобщиха от правителствената служба.

По време на разговора с немския журналист впечатление направи учтивостта на премиера. Той преотстъпи чадъра си на репортера, докато течеше интервюто, за да го предпази от лекия дъжд.

„Репортери без граници“ призовава властите в България да спрат заплахите над журналисти

„Eвропа, САЩ и Канада трябва да се намесят по-активно в множеството военни конфликти по дипломатичен път, за да договорят мира – в Либия, Сирия, Иран, Ирак, Афганистан, навсякъде, където има проблем. В момента тероризмът, нелегалната миграция, а сега и коронавирусът, са голяма паника в света. Пътят за справяне с всички тези предизвикателства е мирът“, заяви в интервюто Борисов.

Борисов спира наредбата за касовите апарати, докато не се постигне консенсус

Мюнхенската конференция и Youtube канала въведоха този формат миналата година, за да достигнат до младата аудитория в глобален мащаб. Една от целите на проекта е да покаже на зрителите случващото се зад сцената на световния форум за външна политика и сигурност. Сред участниците в този формат са били генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и доскорошният управляващ директор на МВФ Кристин Лагард. Каналът разполага с близо 3 милиона гледания на създадените видеа и достигна до широка аудитория през каналите в социалните мрежи на участниците в конференцията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама