Андрей посреща старта на „Съни бийч“ под вода с жена си

15:23, 18 фев 20 / Любопитно 25 2676 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Лятото идва през февруари не само за зрителите на бТВ с горещата поредица „Съни бийч“, но и за продуцента му Андрей Арнаудов. Сериалът на Иван и Андрей стартира този петък, 21 февруари, с обещанието за летни преживявания с висок градус, а Андрей обяви, че се подготвя за пилотния епизод „малко по на юг“. От фотоса става ясно, че двамата с половинката му Емануела са на подводно гмуркане на екзотична дестинация, явно доста по на юг от снимачната локация на романтичната комедия.

 

Този петък пилотният епизод на новия сериал „Съни бийч“ ще се излъчи от 20 часа и с него бТВ ще открие пролетния си тв сезон. Извънредно от програмата изпада турската поредица „Завинаги“ заради премиерата на оригиналната продукция, която обещава да се превърне в хита сред българските сериали тази пролет.

Снимка: bTV

Романтичната комедия е създадена според световните кино стандарти, с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. „Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция.

Всеки епизод на „Съни бийч“ пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг. Сериалът разказва историята на  четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

 

 

 

Ключови думи
bTV

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама