Елтън Джон ще продължи с концертите в Нова Зеландия

13:20, 19 фев 20 / Любопитно 25 1837 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Елтън Джон ще се върне на сцената и ще завърши концертите си в Нова Зеландия, въпреки че му се наложи да прекрати гастролите си заради загуба на гласа.

Това се случи на стадиона „Маунт смарт“ в Окланд. Гласът на музикалната легенда започна да изчезва по време на самия концерт. По бузите му започнаха да се стичат сълзи. Почитателите станаха на крака и го изпратиха с аплодисменти зад кулисите. Преди началото на концерта певецът разказа, че лекарите са му поставили диагноза пневмония.

Елтън Джон изгуби гласа си на коцерт в Нова Зеландия и избухна в сълзи

„Много ви благодаря за вашата необичайна подкрепа и за любовта, която ми подарихте по време на концерта. Ще ви бъда вечно благодарен“, написа Елтън в своя Instagram.

По-късно организаторите съобщиха, че той е много разстроен от това, че е трябвало да прекрати концерта си в Окланд. Те увериха, че останалите концерти ще се състоят по график.

Очаква се Елтън Джон да пее отново в Окланд на 20 февруари. 72-годишният певец е на прощално световно турне "Farewell yellow brick road", което започна през септември 2018 г. и включва над 300 концерти, съобщи БГНЕС.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама