Кралицата забрани на Хари и Меган да използват бранда "Sussex Royal"

16:20, 19 фев 20 / Любопитно 25 1961 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Хари и Меган трябва да се откажат от бранда „Sussex Royal“, след като решиха да се отделят от британското кралско семейство, съобщи "Daily Mail", цитиран от DarkNews.

След дълги преговори с кралицата и кралския двор експертите стигнали до заключението, че вече не е уместно младото семейство да използва думата „кралски“ в своя „брандинг“.

Опит за покушение над принц Хари в Канада

Хари и Меган похарчиха десетки хиляди лири за нов уебсайт с името „Sussex Royal“, който да допълва популярния им профил в Instagram. Те се опитаха и да регистрират "Sussex Royal" като глобална марка за редица артикули и дейности, в това число дрехи, канцеларски и образователни материали. Започнаха и създаването на благотворителна фондация, която носи същото име.

Профилът им в Instagram пък има 11.2 милиона последователи.

Това е сериозен удар за херцога и херцогинята на Съсекс, които сега трябва да започнат да пререгистрират и ребрандират всичко.

Принц Хари, съпругата му и синът им Арчи, вече са в Канада, след като обявиха оттеглянето си като старши членове на кралското семейство.

През януари Бъкингамският дворец оповести споразумението с херцозите на Съсекс, които пожелаха да се оттеглят от кралските си задължения и да бъдат финансовао независими. Кралица Елизабет II уважи желанието им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама