Важното за теб: Тита - исках хората да видят една по-различна моя страна

10:00, 20 фев 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 11273 Шрифт:
Мануела Алексова Автор: Мануела Алексова

Следващият ни гост в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев“ е една млада и талантлива изпълнителка – Тита.

Каква е била като малка? За едно начало, за което дори не е мечтала, за албума, за любовта, известността и приятелки ли са с Гери-Никол вижте във видеото:

„Страхотно начало, което дори не съм си и мечтала, но благодаря наистина на съдбата и хората, които са до мен, че точно така започнах годината“, каза Тита.

Самата тя е настоявала да пусне по-различни парчета в албума, чрез които да изрази себе си и да покаже коя е. Смята, че с албума "Аз съм Тита" го е направила.

„Това съм аз и през малкото години, които вече съм на сцена, имах чувството, че хората не са ме опознали достатъчно, а исках това да се случи, исках да кажа определени неща, да ги накарам да се почувстват по различен начин, да изразя себе си и да покажа коя съм и чрез този албум го направих“, разказва тя.

По думите й известността променя, но това се е случило с хората около нея.

Тита разказа, че има 425 хиляди последователи в Инстаграм. Според нея, за да следиш някой - живота, работата и музиката, която прави трябва по някакъв начин този човек да се доближава до теб.

За албума тя се доверява на Любо Киров като музикален продуцент.

От предишния си продуцент Криско тя би взела точността като качество, а от Любо това, че е непринуден, прави каквото си иска и не му пука. Не се държи надменно, макар че е много на високо в стълбицата, а се държи освободено и е над нещата.

Няма любими песни от албума. Харесват и почти всички. "Може би най-много „Минимумът“, „Любов“ и „Besame”. Тя е автор на повечето парчета в албума.

„Да, аз съм много голям инат и много, много трудно се отказвам от нещо, когато наистина си гo наложа, всичко е възможно за мен“, добави тя.

В живота си тя прави всичко, което иска от душа и сърце. Не приема някой да и казва как да изглежда и как да се държи.

„Популярността според мен е главен фактор за това всички да знаят за теб. Но защо всички знаят Тита? Не мога да отговоря на този въпрос. Отначало не си давах сметка всъщност какво е известността и колко много хора ще те разпознават и ще знаят коя си. Просто исках да пея, исках да съм на сцена и това си дойде с всички плюсове и  минуси“, коментира Тита.

Важното за Тита е вътрешното спокойствие, удовлетворението от това, което прави. Важно е здравето, близките хора и най-вече семейството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама