Бен Афлек се развел и отказал ролята на Батман заради алкохолизма

21:40, 21 фев 20 / Любопитно 25 4183 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският актьор Бен Афлек посочи алкохолизма като причина да откаже ролята на Батман и да се разведе със съпругата си, пише БТА.

В интервю за "Ню Йорк таймс" актьорът признава, че алкохолната зависимост, с която се бори от двадесет години, е разрушила брака и кариерата му. Афлек, който е на 47 години, казва, че в живота си съжалява най-много за раздялата със съпругата си Дженифър Гарнър и признава, че заради поведението си често изпитвал срам, който го съсипвал още повече.

След разпадането на брака им, през 2015-2016 г. Афлек започнал да пие още повече. Проблемите с алкохола са му повлияли да откаже и ролята на Батман, добавя актьорът.

Бен Афлек откри любовта в приложение за запознанства

Афлек споделя, че изпитва силно чувство на вина към трите си деца - Вайълет, на 14 години, Серафина - на 11, и Самюъл – на  7. Той не би искал да гледат в интернет видеозаписи, на които той е заснет пиян. През октомври миналата година онлайн бе разпространено видео, на което Афлек е в силно алкохолно опиянение. Той многократно се е лекувал в рехабилитационни клиники.

Афлек играе ролята на Джак Кънингам, бивша баскетболна звезда, но станал наркозависим, който иска да се докаже като училищен треньор, във филма "Извън играта".

Той изигрa Бaтмaн три пъти - в "Бaтмaн cрeщу Cупeрмeн", "Oтряд caмoубийци" и "Лигaтa нa cпрaвeдливocттa". Прeз юни 2021 г. предстои да излeзe нoв филм от поредицата за Прилепа, кoйтo щe ce фoкуcирa върху млaдия Бруc Уeйн. Лeнтaтa трябвaшe дa e рeжиcирaнa oт Бeн Aфлeк, нo тoй ce oттeгли oщe прeз фeвруaри 2017 г., oбяcнявaйки, чe вмecтo тoвa щe учacтвa във филмa. Нo ce oкaзa, чe и тoвa нямa дa ce cлучи.

Афлек заяви, чe щe cвaли зaвинaги нaмeтaлoтo нa Прилeпa и каза, чe Мaт Рийвc щe рeжиcирa лeнтaтa.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама