Хари и Меган „на нож“ с Елизабет II

18:00, 25 фев 20 / Любопитно 25 1862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Хари и Меган Маркъл открито се противопоставиха на Елизабет II, след налагането на вето върху по-нататъшното осигуряване на приходи по линия на кралската титла, съобщи "Дейли Мейл" цитиран от БГНЕС.

Хари и Меган напускат Лондон на 1 април

Няколко дни след като британската кралица забрани на внука си да получава приходи от титлата, той влезе в пререкания с нея. Хари и Меган не са доволни от перспективата да загубят приходите поради факта, че вече не могат да използват термина „кралски личности“. Те заявиха, че кралицата няма юрисдикция относно използването на този термин с цел печелене на пари извън границите на Великобритания. Нещо повече, изявлението на разочарованата двойка гласи, че Елизабет II не е в състояние да им попречи да направят това.

Хари и Меган, които сега живеят в Канада, посочват липсата на такива ограничения за други членове на семейството. "Те се отнасят с нас по различен начин", оплака се двойката.

Принцът също напомни на баба си, че е крал по рождение и шестият претендент по линия на трона на Великобритания.

Пресата научи, че думите на внука са достигнали до ушите на кралицата. От двореца са заявили, че Хари и съпругата му просто не оценяват това, което са получили след оттеглянето си и „са загубили всякаква предства за перспективите“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама