Тотото може да помогне на "Левски"

14:05, 07 мар 20 / Спорт 25 2448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Бойко Борисов коментира ситуацията в ПФК "Левски" по време на инспекция си на стадион "Панайот Волов" в Шумен. Той разкри, че държавният тотализатор може да спонсорира "сините" в срок от 6 месеца до година.

Борисов добави, че е обещал козирката на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" да бъде изградена. 

"Всичко е работа на ръководството, на фенклуба. Аз съм им казал в разговор. Един бизнесмен не мога да накарам на сила да стане спонсор на някого. Левски е такъв отбор, че за 6 месеца, за година, както помагаме навсякъде, може поне (да помогнем) с тотото за реклама. То се видя, че имат огромна фенска маса и това няма да е подарък. 

Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един момент да им помогнем, ако искат. АКо могат да се оправят сами, още по-добре. Както правим на други стадиони и на тях ще им помогнем, за да не им се смеят, че са без козирка", заяви Борисов.

Премиерът посети стадиона в Шумен, за който правителството отпусна 3 милиона лева за ремонт. „Важно е да се работи с младите, затова първо се прави на децата тревата. Да се направи както трябва, подменяме с най-доброто“, заяви Борисов.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама