Задържаха собственик на бар в Бургас, склонявал момичета към проституция

16:57, 07 мар 20 25 3955 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в Бургас задържа собственик на бар в Бургас, склонявал момичета към проституция, съобщиха от МВР.

Криминална полиция” е проверила нощно заведение в центъра на Бургас, като при проверката е задържан собственикът - 38-годишен бургазлия. Установено е, че той е склонявал момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи.

Задържаха брата на Бербатов заради наркотици

Към момента са установени четири момичета, на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на страната, започнали работа в нощното заведение като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане, като им обещавал облаги и високи доходи.

Обичайната цена за „допълнителната им работа“ за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и купюри /освен български лева, са открити долари и евро банкноти/.

Васил Божков и Георги Попов са имали служебни паспорти

Освен 38-годишният собственик на заведението за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишния охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама