Банов: Всички с билети за отменени събития ще получат парите си обратно

09:33, 09 мар 20 25 1890 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хората, които са си купили билети за отменени културни събитие, ще получат парите си обратно. И след месец да дойдат, ще ги получат - даже ги призовавам да няма струпване по касите, за да не се случи обратен ефект на някои мета. Могат да ги презаверят или да си получат парите,да бъдат спокойни. Това каза министърът на културата Боил Банов в ефира на bTV във връзка с отменените културни прояви в цялата страна заради коронавируса.

Няма нови случаи на коронавирус у нас

Основната ни грижа в момента е превенцията. Трябва да ограничим разпространението. Всяко събиране на много хора в затворени помещения в рамките на 2-3 часа представлява изключителен риск за здравето на хората, коментира той.

"Знам, че е неприятно, но трябва да опазим и артистите...Моите очаквания са в рамките на няколко дни или седмица това да бъде отменено. По-добре сега да направим нещо, което да ограничим разпространението, отколкото да се чудим после какво да правим", добави Банов.

Томислав Дончев: Мерките срещу коронавируса у нас отговарят на ситуацията

По думите му много е важно в този момента артистите и хората, които поддържат духа на тази нация, да бъдат водачи. Очаквам от нашите творци да бъдат духовни водачи и да дадат знак на хората, че е важно тези мерки да се спазят, за да може да продължим нормалното си съществуване след това.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама