Актьорът Христо Петков звезда в покера

16:23, 11 мар 20 / Любопитно 25 2103 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът от „Под прикритие“ и „Възвишение“ Христо Петков, който освен в киното и на малкия екран, е впечатляващ и на театралната сцена, оказва се, има неподозирани заложби в игра, пораждаща бурни страсти, а именно – покера.

Звездата от Народния театър влиза в доста любопитна и въздействаща роля в новата хитова поредица на бТВ „Съни бийч“.

Този петък Христо Петков ще се превъплъти в бивш шампион по покер, изкарал милиони, но загубил повече, отколкото е спечелил. Героят му се вплита в сюжета на поредицата, сблъсквайки се челно с персонажа на Явор Бахаров, за да се впусне в задкулисния живот на курорта.

Иво Аръков за "Съни бийч": Много от сцените са импровизации

И в реалния живот обаче актьорът познава добре правилата на покера. В интервю пред сп. „Diva“ признава, че играе покер, само че с приятели, владее го наравно с картите, таблата, и шаха. Иначе е противник на хазарта и го приема за дрога. „Залагал съм на футболни мачове, когато има световно първенство, защото така ми е още по-интересно. На последното световно заложих, че Южна Корея ще бият Германия. Седях си в гримьорната с други хора – имахме представление, гледахме мача, в 80-та минута резултатът беше нула на нула. Реших да заложа два лева на корейците. Те пък взеха, че вкараха не един, а два гола! Така спечелих сто лева. Но никога не съм залагал сериозни суми“, разказва Петков. Този петък от 20 ч. обаче ще играе доста по-рисковано.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама