URBO с инициатива #ЖивотВкъщи #АзОставамВкъщи

14:17, 16 мар 20 25 4383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Редица български артисти, изпълнители и музиканти се включват в URBO Live и инициативата на URBO и Joker Media Rental - #ЖивотВкъщи #АзОставамВкъщи. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват и да направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Театър „Възраждане“ ще играе втори път на празен салон

От тази седмица, България ще има възможността да се наслади на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като ще се опитат да предложат забавни занимания и за тях, куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи, съобщиха от URBO.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Организаторите молят тези от нас, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

Първото представление ще бъде излъчено в петък, 20 март, като пълната програма на събитията се очаква да бъде обявена на 18 март, сряда. За билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com

„Целта на инициативата е да призовем българското общество да каже #АзОставамВкъщи и да каже и на други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи. А след края на ситуацията, всички ние Ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове, в съседното село или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем", заяви Андрей Лилов, CEO на URBO.

И Софийската опера излъчва представления онлайн

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама