Иван и Андрей ще разкажат за успешните бизнес модели в следващото издание на SMEs Webinars

12:51, 17 мар 20 / Общество 25 1470 Topnovini
Снимка: ИАНМСП

На 25 март от 17.00 часа ще стартира седмото издание на поредицата онлайн семинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars с участието на едни от най-популярните лица в българските медийни среди Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В уебинара под надслов „Тайната на успешния бизнес“ те ще разкажат за успешните бизнес модели, които прилагат, както като продуценти на най-популярните формати в българския ефир като „Сблъсък”, „Мюзик айдъл”, „Къртицата”, „Бригада нов дом”, „Фермата“ и много още, така и в други сфери на бизнеса – музикални фестивали, сериали, филми и събития.

През 2001 г. основават “Междинна станция“, която е първата българска ТВ компания, продуцирала предавания в чужда държава.

В рамките на един час зрителите на SMEs Webinars ще почерпят от дългогодишния опит на Иван и Андрей, а в специален панел ще могат да зададат своите въпроси към тях, свързани с развитието на успешен бизнес.

По време на събитието двамата продуценти ще разкажат повече Сдружение ДНК /Движение за национална кауза/ и за специалния им проект Bulgaria Wants You, подкрепен от ИАНМСП, който цели да насърчи завръщането на българи от чужбина. Това е първата по рода си мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в България.

Събитието ще бъде открито от изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков, който ще разкаже повече за програмите на Агенцията за подкрепа на бизнеса.

ВАЖНО: Всички събития от серията SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез кратка регистрация тук.

Събитие във Фейсбук - тук. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!